Downloaden & installeren

Wat is Adobe Air?

Adobe Air is de runtime waarbovenop Moneys draait. Snap je?

Het is een stukje software dat je nodig hebt om .air-bestanden te installeren en uit te voeren. Vroeger had je van die 'emulators' voor de computer waarmee je Nintendo-spelletjes kon spelen. Dan kon je Nintendo-'code' (Pokemon, bijvoorbeeld) uitvoeren op de computer. Daar kun je het een beetje mee vergelijken. Afijn... Het is het beste om Moneys in .air-bestanden te downloaden, maar als je allemaal niet zo veel zin hebt in dat Air-gedoe zijn er zo nu en dan ook .app- (voor macOS) en .exe-bestanden (voor Windows) beschikbaar. Deze bestanden kunnen alleen niet vanuit Moneys zelf geupdatet worden en zijn groter in bestandsgrootte.